Nahajate se: Oblačila

Športna oblačila

Med športnimi oblačili lahko izbiraš med športnimi jaknami, bundami, vetrovkami, kolesarskimi in pohodniškimi oblačili, športnimi hlačami, trenirkami in majicami. Poiščeš lahko tudi smučarska oblačila, ki te grejejo med spuščanjem po zasneženih strminah, ter košarkarske, nogometne in druge drese, v katerih se lahko počutiš kot pravi šampion.

Klasične športne bunde ter lahke, a tople puhovke so uporabne pri skorajda vsaki zimski aktivnosti, jakne in vetrovke pa te obvarujejo pred močnim vetrom in dežjem.

Za pohodnike so na voljo puloverji, kape, trakovi  in toplo športno spodnje perilo, na svoj račun pa pridejo tudi tekači, saj je med izdelki kar nekaj oprijetih tekaških pajkic, trenirk in kompresijskih hlač ter hitrosušečih majic. Ljubiteljem ostalih športov so namenjene kratke hlače za nogomet, košarko ter seveda športni dresi.

Poskrbi za izbor udobnih in predvsem kakovostnih materialov, ki poskrbijo za lahek občutek na koži ter odvajanje vlage, kar je pri izdatnem potenju ob fizičnih naporih še kako pomembno.

 

Katalogi

Ceniki